Filippa och Anjas klädkollektion hos Ellos är här!

Den 24 oktober släpptes LOPPIs Filippa Rådin och Anja Pärsons klädkollektionen ”Party Collection” i samarbete med Ellos och den 28 november släpps även en nattkollektion.

 

En kreativ energiboost!

Den 10 oktober smyglanserades den sprakande klädkollektionen för pressen, först på en mysig frukost, sedan  glöggmys med  influensers och stylister och till sist avslutades releasen med stor baluns och cocktailparty tillsammans med  kända människor och nära vänner. Vi tog ett snack med Filippa om den nya klädkollektionen.

Se den sprakande klädkollektionen här >>

Berätta om kollektionen!

– Min och Anjas kollektion är ett samarbete tillsammans med Ellos. Vi blev kontaktade för ett år sedan och efter det har vi suttit med deras designteam i omgångar och skapat en stor kollektion som innehåller fest, loungwear och jultröjor. Det är även en kollektion för barn som avspeglar vuxenkollektionerna lite ”mini me”. För mig har det varit ett extra roligt samarbete då vi har varit högst delaktiga hela processen. Plaggen ni ser på galgen har vi från skiss till färdigt plagg varit med och utformat tillsammans med Ellos. Jag har verkligen fått komma tillbaka till mina rötter i design och det är en fantastisk känsla nu när man får njuta av det vi skapat i färdiga produkter.

Hur har det varit att jobba tillsammans med sin fru?

– Att jobba med Anja är alltid underbart! Vi gör det dagligen och i det här projektet så har Anja som vanligt lyckats hitta en trygghet i saker som hon kanske inte är lika rutinerad på som jag men även i mönster och sömmar och andra detaljer har hon snabbt hittat rytmen och satt sin prägel på delar av kollektionen. Hon och jag är verkligen grymma på att komplettera varandra. Det har varit en fantastisk resa fram till idag och känslan av stolthet är total i hela mig. Vi har gjort det! Slutresultatet blev så bra! Vi har gjort en sååå fin kollektion tillsammans med ett grymt designteam på Ellos och resan fram hit har varit ett fyrverkeri när det gäller kreativ energiboost för Anja och mig!