Ett plagg – tre tillfällen

I samarbete med Polarn O. Pyret

Inskolning, förskolestart och höst i luften är ett faktum. I samband med skolstarten har Polarn O. Pyret släppt en helt ny kollektion med en högre modegrad än tidigare kollektioner, men fortfarande med samma grymma funktioner. Här är ett plagg som passar lika bra på kalaset som på förskolan.

paforskolanMössa i tunn merinoull, ryggsäck med reflexer, strumpor i ull, topp med volanger i tyll, byxa med djurinspirerat tryck, vind- och vattentät skaljacka.

På förskolan är det viktigt att barnens kläder framförallt är funktionella och tål mycket lek och bus, både inne och ute. Mössan i tunn merinoull passar perfekt när sensommaren övergår till höst och dagarna är lite kyligare. Packa ner extrakläder, nalle och nappar i ryggsäcken som har smarta reflexdetaljer. Toppen med volangdetaljer i tyll är en mjuk tröja som passar lika bra till leggings som till kjol. Byxorna med djurinspirerat print längs sidorna har fickor för den lilla samlaren. Skaljackan är i både vind- och vattentät material och har funktioner som avtagbar huva och mjuk fleece som foder på insidan av dragkedjan.

Läs också: 7 tips inför förskolestarten

pakalasetBaseballjacka med tryckknappar, Childhoodarmband där överskottet går till deras verksamhet för en tryggare barndom, topp med volanger i tyll, kjol med mudd i midjan, strumpbyxor i ull.

På kalaset är det kul att kunna välja praktiska plagg med festliga detaljer. Baseballjackan är skön att dra på sig om kalaset förflyttar sig utomhus. Den stängs med tryckknappar och har ett dekorativt P i djurmönster på bröstet. Kjolen med mudd i midjan är enkel att dra åt med knytbandet och den har även två praktiska fickor framtill. De enfärgade strumpbyxorna i ull har strukturmönster i form av hjärtan.

Läs också: 5 anledningar att älska denim

hemmamysHängselbyxor i jeanstygtopp med volanger i tyll, jacka med djurinspirerat tryck, strumpor i ull.

För lek och mys på hemmafronten krävs kläder som är mjuka. Hängelbyxorna i jeanstyg är både mjuka och sköna och har hängslen som är reglerbara på längden. Just nu får du 50 kr rabatt på alla jeans hos Polarn O. Pyret.* Jackan med djurpinspirerat print har även volangdetaljer på axlarna och två fickor framtill. På insidan av de mjuka strumporna i ull finns plats för att skriva ditt barns namn, praktiskt eftersom att strumpor har en tendens att komma bort.

Missa inte! Tävla om kläder värde 1000 kr hos Polarn O. Pyret

* Erbjudandet gäller till och med 29/8 2017.