En smidig sommar med resevagn

I annonssamarbete med Cybex

Sommaren för barnfamiljer är en daglig prövning i logistik. Badkläder, matsäckar och skötväskor ska packas. Barnvagnar, parasoll och kylväskor – allt ska med! Här är logistiktipsen för en enklare och smidigare semester.

Årets sommarlov kanske inte blir exakt som vi planerat – men minst lika bra! Vi ger våra 4 bästa logistiktips för sommarens olika utflyktsmål.

1. På stranden

Packa strandväskan kvällen innan så än ni så gott som redo morgonen därpå. Med en smidig resevagn tar du dig enkelt ut och in ur bilen eller bussen. Du fäller ihop och bär den med bara en hand. Resevagnen Eezy S Twist 2+ har dessutom utbytesbara hjul. Med de större hjulen så blir det enklare att ta sig fram i den mjuka sanden och i skog och mark.

Så tyckte Bisse 

Inspirerande influencern Jannike ”Bisse” Nordström har testat vagnen Eezy S TWIST 2 från Cybex.

– Den perfekta vagnen som är smidig, väger lite och har stor sufflett med UV-skydd. Den mjuka fjädringen på alla däck gör att den funkar utmärkt på ojämnt underlag, säger Bisse.

Foto: Jannike ”Bisse” Nordström

2. På båten/färjan

Med en bebis 0-3 år i familjen är barnvagn en nödvändighet. Även när man ska åka båt eller färja. Vid tillfällen som dessa gör man det enklast genom att ha med sig en resevagn att fälla ihop under resans gång och sedan fälla upp när man lägger till. Den tar ingen plats samt är lätt att bära tack vare ett engreppshandtag.

Tips! Sitta framåtvänd eller vänd mot föräldern? Ibland vill din bebis ha tryggheten i förälderns blickfång och ibland kan det vara spännande att titta framåt och upptäcka allt som händer runtomkring. Eezy S Twist kan enkelt skifta mellan de två lägena. Välj läge beroende på omgivning och barnets humör. I stan kan det lätt bli för många intryck för en liten bebis, ha hen då vänd mot dig.

3. I parken

Vad är mer sommar än en picknick i grönskande natur? Ta er närmaste grönområde eller park. Packa med både lunch och mellanmål så kan ni stanna länge! Resevagnen Eezy S Twist 2+ har ett ryggstöd som kan fällas ner till liggande läge. Perfekt för din bebis lunchvila medan ni föräldrar njuter av en stunds lugn och ro i solen. De större hjulen i Eezy S Twist 2+ gör det enkelt att ta sig fram i gräset!

Foto: Nikolai Kazakov/Shutterstock.com

4. Under bilresan

Att packa bilen för sommarlov är som att spela tetris. Glöm den vanliga barnvagnen som tar upp mer än halva bagageutrymmet. Eezy S Twist 2+  tar inte mer plats än en kabinväska och går lätt att fälla ihop och sedan fälla ut igen. 

Om resevagnen Eezy S Twist 2+

  • Roterbar 360 grader
  • Enkel att fälla ihop – lätt att bära
  • Lättmanövrerad
  • Bättre fjädring än vanliga resevagnar/sulkys
  • Ryggstödet kan fällas ner till liggande läge
  • Stora hjul som gör det enkelt att ta sig fram
  • Tar minimalt med plats i packningen

 

Foto: Dasha Petrenko/shuttestock.com, Cybex