Vinn set från LEGO® DUPLO® till ett värde av 1197 kr

I SAMARBETE MED LEGO® DUPLO®

Nu har du chansen att vinna ett stort och härligt set med LEGO från LEGO® DUPLO® till ett värde av 1197 kr. Att leka med LEGO främjar kreativiteten och fantasin hos ditt barn. Ta chansen och vinn – ny vinstchans varje vecka under fyra veckor i sommar.

Att leka med LEGO är ett perfekt sätt för ditt barn att upptäcka, utforska och utvecklas. Det är bara fantasin som sätter gränserna när det kommer till vad ni ska bygga tillsammans. Med hjälp av LEGO-klossarna kan ditt barn även lära sig massa nya saker under tiden som ni leker.

Mysig och kreativ lek

I setet ”Torg” finner du en värld med moderna DUPLO figurer som är lätta att känna igen sig i. Upptäck torget och allt som finns att göra! Vrid på kugghjulen för att hjälpa mekanikern rotera bilen, köp matvaror hos handlarna eller gå till doktorn med dina besvär. I vinsten ingår även seten “Födelsedagspicknick” samt “Piston Cup Race”. Visste du att de färgstarka DUPLO-klossarna är utformade speciellt för att vara säkra och passa små händer? Att leka med LEGO är avkopplande och roligt, och ni får vara kreativa tillsammans.

 

Tävling!

Under varje vecka i juli kan du vara med och tävla om maffiga priser från LEGO® DUPLO®. Tips! Du hittar svaret på frågan i artikeln. Tävlingarna avslutas 14/8017.