Vinn set från LEGO® DUPLO® till ett värde av 1547 kr

I SAMARBETE MED LEGO® DUPLO®

Nu har du chansen att vinna ett stort och härligt set med LEGO från LEGO® DUPLO® till ett värde av 1547 kr. Att leka med LEGO främjar kreativiteten och fantasin hos ditt barn. Ta chansen och vinn – ny vinstchans varje vecka under fyra veckor i sommar.

Att leka med LEGO är ett perfekt sätt för ditt barn att upptäcka, utforska och utvecklas. Det är bara fantasin som sätter gränserna när det kommer till vad ni ska bygga tillsammans. Med hjälp av LEGO-klossarna kan ditt barn även lära sig massa nya saker under tiden som ni leker.

Mysig och kreativ lek

I setet ”Stort tivoli” kan hela familjen hitta på helgskoj på det fina, färgglada tivolit. Bygg pariserhjulet och snurra det runt, runt. Låt de fyra hästarna rida iväg, lek med de stora vågiga rutschkanornakan och kör det lilla tåget hela vägen till glasskiosken. I vinsten ingår också setet ”Skjutbanan” och ”Äventyr med Batwing”. Visste du att de färgstarka DUPLO-klossarna är utformade speciellt för att vara säkra och passa små händer? Att leka med LEGO är avkopplande och roligt, och ni får vara kreativa tillsammans.

 

Tävling!

Under varje vecka i juli kan du vara med och tävla om maffiga priser från LEGO® DUPLO®. Tips! Du hittar svaret på frågan i artikeln. Tävlingarna avslutas 14/8-2017.

Duplokul - andra dragningen