Disneyfilmer vi älskar – som du nu kan köpa på rea

Artikeln innehåller reklamlänkar.

Disney Plus lanserades i Sverige den 15 september. Många Disney Remakes har producerats och blivit populära de senaste åren. Inte minst Lejonkungen, som fick mycket uppmärksamhet i och med Beyonces visuella album Black Is King. Filmer från Disney har dock alltid varit älskade så länge vi kan minnas. Med anledning av detta har vi på LOPPI samlat våra topp 15 Disneyfilmer som just nu går att shoppa på rea hos CDON.

Disney Klassiker

Bland Disneys klassiker hittar vi alla Disneyprinsessor, såsom Askungen, Törnrosa och Snövit. Vi möter såklart också massor av andra älskade karaktärer, såsom Tarzan, Robin Hood, Pinocchio och Mulan.

Disneyfilm: Lejonkungen

En av Disneys mest populära filmer. Här får vi möta Simba, Rafiki, Timon och Pumba, Nala, Mufasa och Scar. Här får du den till 50 procent rabatt.

Disneyfilm: Den lilla sjöjungfrun

Havet är djupt! Det sjunger Sebastian krabba om när prinsessan Ariel drömmer om ett liv på land. Här kan du köpa Den lilla sjöjungfrun bara 74 kronor.

Disneyfilm: Peter Pan

Peter Pan är pojken som aldrig ville bli vuxen. Han tar med Wendy och hennes bröder till landet Ingenstans. Klicka hem filmen på rea här.

Disneyfilm: Törnrosa

Törnrosa är en av våra mest älskade Disneyprinsessor. Filmen är baserad på en saga av bröderna Grimm. Köp filmen för halva priset här.

Disneyfilm: Frost

Let it go! Möt Elsa och Anna i detta magiska snöäventyr. Finns att köpa här.

Disneyfilm: Tarzan

Tarzan uppfostras av gorillan Kala i djungeln. Han tänker inte mer på det tills dagen han träffar Jane. Här kan du köpa filmen bara 74 kronor.

Disneyfilm: Vaiana

Havet kallar på Disneyprinsessan Vaiana som inte vill leva ett liv på torra land. Finns att köpa här.

Disneyfilm: Herkules

Herkules är halvguden som utmanar Hades för att kunna återförenas med sin pappa Zeus. Här får du den för halva priset.

Disney Pixar

Disney har genom åren tagit fram ett antal animerade filmer tillsammans med Pixar Animation Studios. Här nedan hittar du några av våra personliga favoriter, såsom Toy Story, Modig och Hitta Nemo. Varför inte klicka hem någon av dem redan till helgens myskväll med familjen?

Disneyfilm: Toy Story

Leksakerna kommer till liv! Möt Woody och Buzz Lightyear i denna älskade barnfilm. Finns att köpa här.

Disneyfilm: Hitta Nemo

Nemo är en clownfisk som fångas av en sportdykare och skiljs från sin pappa Marvin. Marvin påbörjar en farlig jakt för att hitta sin son. Han får hjälp av glömska fisken Doris. Köp filmen på rea här.

Disneyfilm: Monsters, Inc.

Älskad animerad barnfilm om monstrens värld. Klicka hem den med 50 procent rabatt här.

Disneyfilm: UPP

Filmen UPP introducerar oss för pensionären Carl och scouten Oscar… och såklart det flygande huset. Här kan du köpa den för halva priset.

Disneyfilm: Modig

Disneyprinsessan Merida vill inte gifta sig. Hon trotsar sina föräldrar och drar ut i den skotska skogen. Här kan du köpa filmen till nedsatt pris.

Disneyfilm: Coco

Lär känna Miguel Rivera, en tolvårig pojke som älskar musik. Filmen finns att köpa här.

Disneyfilm: Ett småkryps liv

Hur är det att vara ett småkryp? Myrorna tvingas leva under skräck för gräshopporna… tills Flip kommer in i bilden. Här för bara 74 kronor.

Disney Weekend

Det är Disney Weekend hos CDON! Det innebär att du just nu kan shoppa alla gamla och nya Disneyfavoriter till halva priset. Gör filmkvällarna hemma till en mysig tillställning med den rätta underhållningen. Här hittar du alla Disneyfilmer på rea (både Blu-ray och DVD). 

 

Foto: Pixel-Shot/Shutterstock.com