Det här är valets viktigaste frågor!

Partikollen

Har du bestämt dig för vilket parti som får din röst den 9 september? Om du tvekar har LOPPI samlat valets viktigaste frågor enligt Sveriges mammor inne på Partikollen.

Under sommaren 2018 frågade vi våra läsare vilka frågor ni anser är viktigast inför valet. Era svar sammanställde vi sedan i ett frågeformulär som skickades ut till samtliga riksdagspartier. Vi vet att det kan vara krångligt att uttyda vad politikerna egentligen menar i sina svar så därför har vi gjort en enkel jämförelseguide som du hittar HÄR. Vill du läsa mer om vad partierna står i de olika frågorna finns de fullständiga svaren med i artiklar på sajten.

Partikollen har vi även artiklar och intervjuer från de som frågorna berör på riktigt. Hur påverkas barn egentligen av stora förskolegrupper? Hur fungerar IVF? Hur mycket stöd får man som förälder om ens barn är i behov av personlig assistans? Fram till valet kommer vi löpande publicera artiklar som behandlar de olika områdena inne på Partikollen – vi hoppas du vill hänga med!

Vill du dela din historia? Maila oss på hej@loppi.se och märk ditt mail med ”Partikollen”.

Klicka dig in på Partikollen och läs Partiernas svar här ››