Därför en åkpåse är det perfekta tillbehöret när du är ute med barnvagnen

Najell åkpåsar för barnvagn (1)

En åkpåse är inte alltid det första man tänker på när man shoppar till sin bebis. I denna artikel kommer vi berätta för dig varför åkpåse är ett måste när du gör din inköpslista.

Varför behöver du en åkpåse till din bebis?

Åkpåse till barnvagnÅkpåsen är ett perfekt tillbehör till din barnvagn samt din SleepCarrier och beroende på vilken modell du använder, så kan du använda den i alla temperaturer och väderlekar. Barnet kan använda åkpåsen från nyfödd upp till cirka tre års ålder.

Det är oftast värt att investera i en ordentlig åkpåse, som håller i flera år och klarar olika väderlekar. Det blir lätt dyrt om du väljer den billigaste och behöver investera i en ny åkpåse längre fram. Tänk även på att barnet kommer både ligga ner i sin liggvagn och sitta upp i sin sittvagn, så hitta en åkpåse som passar i båda lägena.

Kolla även så åkpåsen passar i barnvagnen och efter era behov. Den behöver både kunna släppa ut värme samt stänga ute kyla. Vagnar är designade på olika sätt och har olika sätt för att åkpåsen ska sitta bra. Därför är det bra om den har en universal fästning så att åkpåsen inte glider ner.

Vilka kläder ska barnet ha i åkpåsen?

En åkpåse kan liknas med en sovsäck när du campar, så du kan till och med utgå ifrån vad du hade haft på dig i sovsäcken. Beroende på temperatur, så kan det vara allt ifrån en t-shirt till jacka och långbyxor. 

Ett bra tips för att barnet ska ha rätt temperatur, och inte bli för varmt eller kallt, är att använda “lager på lager” principen. Då är det lätt att ta av eller lägga till plagg om det behövs. Du kan känna i barnets nacke om du använder för mycket kläder. Om nacken är varm och blöt är det bra läge att ta av ett lager. 

TIPS! Najell Åkpåse

Vi tittade närmre på åkpåsar från varumärket Najell som skapar kvalitativa och estetiska produkter för barn. Åkpåsen har fått pris som den mest ergonomiska åkpåsen av företaget Pricerunner. Den är enkel att justera beroende på väder och barnets ålder. Fyllningen i åkpåsen är gjord av Sorona, vilket består av återvunnen polyester. Detta ger bättre materialegenskaper än annat fyllningsmaterial och innebär även att storlek och den gosiga fluffigheten i åkpåsen består, även efter kontakt med vatten.

Åkpåsar

Du hittar produkten HÄR

Åkpåsen passar i deras SleepCarrier samt i alla typer av vagnar och fästs enkelt på botten eller på ryggstödet. Den finns i flera olika varianter och färger, så du kan välja och vraka och hitta den stil som passar dig bäst.

Najell åkpåsar

Finns även som Teddy beige HÄR 

Najell åkpåse teddy beige