Cecilia Ehrling: “Anja Pärson är min största konkurrent”

LOPPIs bloggare Cecilia Ehrling är med i Let´s Dance som drar igång nu på fredag på Tv4 kl 20:00. Hon dansar tillsammans med Anders ”Arga Snickaren” Öfvergård och har siktet inställt på final. LOPPI fick sig en pratstund med Cissi mellan alla danspassen.

Hur känns det inför premiären av Let´s dance? 

– Det är fullt fart! Jag kommer hem kl 22:00 varje kväll! Det känns bra inför premiären, vi har tränat mycket så vi känner oss i fas. Jag är lite nervös, jag vet inte hur Anders ska reagera i direktsändning. Hur kommer han tackla det?

Hur är det att dansa med en arg snickare?
– Han är faktiskt inte så arg. Han vill väldigt mycket och han blir stressad när han inte sätter allt på en gång. Han är ivrig men otrolig snäll och härlig. Vi garvar mycket tillsammans.

Siktar du på vinst i år? 

– Ja, det gör vi absolut. Jag tror att vi har möjlighet att vinna. Anders är omtyckt, härlig och rolig. Han har inte dansat förut så det kan bli den här resan vilket är kul.

Hur många timmar i veckan tränar ni dans? 

– Just nu är det ganska lite, ungefär tre timmar om dagen. Men sen när programmet är igång blir det 6-7 timmar varje dag alla dagar i veckan. Nu har vi övat in två olika danser och byggt upp en rörelsebank.

Kan du bli irriterad eller frustrerad när din danspartner inte förstår vad den ska göra?
– Haha, ja. Ibland blir jag irriterad. Inte när jag ser att de försöker, då är det okej. Men när jag ser att de inte vill eller inte ger järnet då blir jag matt.

Vilka ser du som dina största konkurrenter i år? 

– Anja Pärson och Samir Badran är mina största konkurrenter.

Är det sant att det nästan alltid blir kärleksrelationer mellan deltagarna och dansarna i Let´s Dance?

– Ja, det brukar ske. Någon kärleksrelation brukar det ju vara varje år. I år är det ingenting jag har märkt någonting av än…

Eller? 

– Haha, nej. Inte än, men då återkommer jag.

Stort lycka till, vi kommer heja på dig! 

– Tack snälla!

I år tävlar även Anja Pärson som är gift med Filippa Rådin som också bloggar här på LOPPI. Spana in Filippas blogg här och följ Cissi inne på hennes blogg. 

 

Läs också

  1. Veckans: What?! Mamma anmäld till soc för frisörbesök
  2. Veckans: Dansare
  3. Veckans: Life hacks
  4. Veckans: Drömmen om fler barn
  5. Veckans: Sjukdomsfall