Playstation, X-box och Switch: hitta bästa fynden på Black Friday

Black Friday plasytation xbox switch spel

Spelen är många under julgranarna och X-box, Switch och PS5 är ord som förekommer frekvent på tomtens insamlade önskelistor. Säkra upp de populäraste tv-spelen redan nu och slipp julstressen i December. Vilka är dina barns favoritspel? Vi har listat de populäraste spelen för X-box, PC, Switch och Playstation 2021. Klicka hem dem redan nu så kan du ta det lugnt i jul.

Artikeln innehåller annonslänkar

De populäraste spelen på Playstation, X-box och Switch på Black Friday rea

Just Dance 2021 – 349:-

Get the moves! med Just Dance 2021 som finns till X-box, PS4, PS5, och Nintendo Switch. Dansa till hits från Shawn Mendes, TWICE och Dua Lipa. Superkul och aktivt tv-spel för hela familjen. Webhallen har nedsatt pris från 599:- till 349:- under Black Week. Passa på och ta del av black friday erbjudandet här.

Black Friday Webhallen Just Dance 2021

 

Sackboy: A Big Adventure – 699:-

Den berömda PlayStation-hjälten Sackboy ger sig ut på ett storslaget, roligt och kaotiskt 3D-plattformsäventyr. Ge dig av ensam eller med dina vänner och utforska de snöigaste bergen, de grönaste djunglerna, de blötaste undervattensvärldarna och oupptäckta rymdkolonierna. Just det här spelet är prissatt för Playstation 5 men finns även till Playstation 4 för 599:- hos NetonNet. Passa på och ta del av black friday erbjudandet här.Black Friday tv-spel Sackboy Net on Net

Fortnite: The Last Laugh – 299:-

Genier kommer i många former – oavsett om du är farligt rolig, skapar förödelse med vilda växter eller översvämmer ön trots goda avsikter; huvudsaken är att du är tillräckligt galen. Bli allas nemesis med The Last Laugh Bundle! Det alldeles nyligen släppta Fortnite: The Last Laugh kan du hitta till rabatterat black friday pris hos NetonNet bland annat. Spelet finns till X-box, PS4, PS5 och Nintendo Switch. Passa på och ta del av black friday erbjudandet här.

Black Friday tv-spel Fortnite NetonNet

Minecraft: The Bedrock Edition – 299:-

Minecraft: The Bedrock Edition hade release förra året strax innan jul men är ännu en het kandidat under julgranen. Nästa uppdaterade minecraft spel ryktas inte komma förrän i mitten av 2021 så håll ut. Främjar kreativiteten och fantasin har inga gränser i detta äventyrsspel som har gjort succé världen över. Finns på X-box, Playstation, iOS, Android och Nintendo Switch. Passa på och ta del av black friday erbjudandet här.Black Friday tv-spel Minecraft

Animal Crossing: New Horizon – 599:-

Animal Crossing New Horizon kan spelar från 3 år och uppåt. Passar alltså för de lite yngre gamerna. Finns bara på Nintendo Switch. Du tar dig till en öde ö där du kan gå loss med all din kreativitet, charm och friheten att jobba hårt för att skapa det liv du vill ha på ön. Spelet hade release tidigare i år. Passa på och ta del av black friday erbjudandet här.Black Friday tv-spel animal crossing

Dreams – 379:-

Dreams är ett fantasyspel där du kan skapa vad som helst, från interaktiva äventyr och plattformsspel till skjutspel, pussel och annat. Möjligheterna är oändliga. Allt du skapar kan du dela med en stor onlinecommunity. Där kan du också se andra spelares skapelser, göra om dem eller använda deras föremål, omgivningar och karaktärer i dina spel. Passar barn från 12 år och uppåt. Finns till Playstation 4. Passa på och ta del av black friday erbjudandet här.

Black Friday tv-spel dreamsFifa 21 – 399:-

Har ni en fotbollsälskare i släkten? Då kan det inte bli fel med Fifa 21 som är ett måste för alla fotbollsfantaster. Flera fräscha uppdateringar och den mest intelligenta spelkänslan någonsin. Passar alla åldrar – så länge man gillar fotboll. Nu ordentligt nedsatt hos webhallen. Passa på och ta del av black friday erbjudandet här.

Black Friday Fifa21Football Manager 21 – 479:-

För de lite mer analytiskt lagda fotbollsstfantasterna har nu Football Manager 21 lanserats till PC. Kan spelas av barn från 3 år och uppåt. Passa på och ta del av black friday erbjudandet här.

Black Friday Football Manager

 

*Priser kan komma att ändras

 

Bildkälla: LightField Studios/Shutterstock

Läs också

  1. Black Friday: Här är de bästa erbjudandena på leksaker
  2. Black Week hos Babyshop - upp till 55% rabatt
  3. Allt du behöver veta om Black Week 2020: Butikernas bästa rea