Fynda leksaker under Black Week: Här är butikerna du ska satsa på

Julklappar till barnen och massor av roliga leksaker som hela familjen kan ha kul med. Fynda de där stora leksakerna redan i november under rean på Black Week och Black Friday 2019!

Det är guldläge att fynda julklappar till rabatterade superlåga priser nu på Black Friday och Black Week 2019. Har barnen mycket leksaker på sina önskelistor som du planerar att inhandla på rean? Förbered dig redan nu med våra bästa tips!

Vad ska man fynda på Black Friday?

Leksaker och julklappar är ett hett tips när det kommer till rean under Black Friday och Black Week. Passa på att kamma hem alla de där leksakerna från barnens önskelistor till ett mycket lägre pris. Och viktigast av allt – slipp julstressen med klapparna i december!

Nedan hittar du några av våra favoriter bland de stora kedjorna när det kommer till just Leksaker; Lekmer, Jollyroom, Babyshop, Babyland och Baby V

Lekmer

Lekmer är en av de stora kedjorna som säljer leksaker till barn över nätet. Lekmer brukar alltid delta i rean under Black Friday och erbjuder ofta rabatter på just leksaker. Här hittar du leksakerna vi älskar.

Jollyroom

Jollyroom är också en av de stora återförsäljarna av leksaker i Sverige och en av de som deltar i den stora rean på Black Friday. De har ett väldigt roligt sortiment av leksaker och andra prylar till barn och bebisar. Klicka här för att komma till Jollyrooms black Friday-sida.

Babyshop

Babyshop har kampanjer, rabatter och erbjudanden under Black Friday och är en populär destination för dig som är ute efter exklusiva varumärken inom barnmode, inredning och leksaker. Här kan du spana in vad du vill ha hos Babyshop.

Babyland

Babyland säljer massvis av populära leksaker till schyssta priser. Babyland är en av de kedjor som har rea och rabatter under Black Friday, så passa på att göra superfynden då! Här kommer du till Babylands leksaker.

Baby V

Baby V är en av de som specialiserar sig på leksaker och säljer prylar för barn och bebisar online. Hos Baby V kan du göra superfynd under Black Friday den 29 november 2019. Här hittar du hela Baby V utbud.

 

Ska du fynda leksaker och julklappar på Black Friday 2019?

Är du en av dem som planerar att fynda julklappar till barnen på Black Friday den 29 november? Då ska du läsa dessa grymma tips som hjälper dig att göra smarta köp!

Våra 3 bästa tips:

1. Bestäm dig för vad du vill ha i förväg – gör en lista! Det är lätt att shoppa för shoppandets skull när priserna är så låga och rabatterna så höga. Gör din research och skriv en inköpslista, då är du också effektiv när rean väl drar igång.

2. Jämför priser och ha koll på prisutvecklingen. Ha koll på hur mycket pengar du sparar hos de olika återförsäljarna, det kan vara rejäla prissänkningar som skiljer dem åt. Jämför priser hos Prisjakt.nu så kan du snabbt se  se var du kan köpa leksakerna allra billigast!

3. Hur billigt är det egentligen? Ha koll på vad den totala prislappen landar på. Handlar du från utlandet kan du nämligen åka på extra avgifter så som högre frakt, eventuell tull och moms.

 

Vill du veta mer om Black Friday? Här är allt du behöver veta!