Bästa byxorna - enklaste sättet att variera barnens outfits

I annonssamarbete med Polarn O. Pyret

Med ett par bra byxor i garderoben kan du lätt få till flera olika stilar med hjälp av variation bland tröjorna. Kort sagt är det byxorna som gör stilen! Just nu kan du köpa 3 par byxor på Polarn O. Pyret till priset av 2. Vi har samlat några av våra favoriter och visar hur du kan matcha dem på olika sätt.

Ett par välsittande byxor ger dig oändliga möjligheter att variera din outfit och samma sak gäller för dina barn. Bygg en stabil bas med sköna, tåliga och snygga byxor och låt garderoben ta form runt dem. Visste du att de flesta byxorna från Polarn O. Pyret har reglerbar midja? Det gör att ditt barn kan använda dem längre trots växtspurtar – smart, ekonomiskt och snällt mot miljön!

Hängselbyxor

Hängselbyxor POP
Hängeselbyxor / Tröja med pudlar / T-shirt med katt / Randig tröja / Pilehoodie med rosa fluff / Gul tröja / Tröja med bilar 

Hängselbyxor är perfekta för det lekfulla barnet och sitter på plats oavsett hur vild leken blir. Matcha dem tufft med en randig långärmad tröja eller gulligt med en kortärmad t-shirt. Visst kan man piffa även ett par hängselbyxor – med en fluffig rosa jacka i pälsimitation är ditt barn både praktiskt och stilsäkert på skolgården.

Jeans

byxor POP

Jeans slim blå / Gul tröja / Jeansskjorta / Jeans slim svart / Rosa tröja / Rutig klänning
Ett par snygga jeans kan med fördel köpas långa i benen, uppkavlade benslut är både snyggt och praktiskt. Allt eftersom benen blir längre på ditt barn kan du minska uppkavlingen successivt. Styla med en mjuk tröja för en enklare look eller matcha med en jeansskjorta för en mer dressad stil. Visst kan man ha klänning utanpå jeans också – kombinera ett par jeans med smala ben med en kortare klänning för en stilig look för mer uppklädda tillfällen!

Mjuka byxor

Mjukisar POP

Svarta treggings / Rosa volangtopp / T-shirt med bokstäver / Gula joggers / Rosa jacka / Rutig skjorta 

Mjukisar, joggers, treggings, sweatpants… kärt barn har många namn. Mjuka byxor som inte sitter åt är ett säkert kort i varje barns garderob. Men mjukisar måste inte innebära formlösa träningskläder utan kan vara riktigt snygga. Kombinera en tightare variant med en söt långärmad volangtopp för en ljuv look eller rocka till det med en häftig jacka. Den lite lösare varianten kan du med fördel matcha med en färgglad t-shirt för en lekfull stil eller kombinera med en skjorta för en cool men ändå avslappnad look.

Se hela Polarn O. Pyrets utbud av byxor och deras 3 för 2-erbjudande här ››