Barnklädesproffset Sheila Nielsen börjar blogga för LOPPI!

När hon blev mamma för första gången hade hon noll koll på barnkläder. Efter en rad felköp bestämde hon sig för att bli proffs. Nu flyttar Sheila Nielsen sin succéblogg Barnplaggsguiden till LOPPI!

Välkommen hit, Sheila! För de som inte känner till dig som innan – vem är du?
– Jag är en energisk och glad tjej, som älskar när det händer saker. Jag har ett rätt högt tempo i livet och brinner för allt jag gör. Annars gör jag det tyvärr inte. Familjetiden på helgerna är heligt, och middagar med andra barnfamiljer är min favoritaktivitet.  Förutom det är jag en materialtönt, som älskar att prata om vattenpelare, andningsförmåga och passform.

Vad kommer läsarna få ta del av i din blogg?
– Jag fick mitt första barn vid 23 års och köpt då väldigt mycket ”fel”. Det väckte en lust att dela med mig av erfarenheter och lärdomar när det kommer till barnkläder. Det är därför jag bloggar om barnkläder och barnprodukter ur ett konsumentperspektiv. Jag blandar upp detta med min vardag och barnklädesinspiration! Kanske även lite inspiration nu inför stundande bröllop!

Hur ser ditt vardagspussel ut?
– Jag jobbar 75%, hämtar två barn från föris och lagar middag varje dag. Utöver det så vill jag ha tid för min yoga, bloggen och vänner. Haha, så mitt vardagspussel är nog inte annat än för andra föräldrar. Med det sagt så är det stundtals utmaningar i vardagen, många kan man dock skratta åt redan några minuter efter. Vi kan ju säga såhär – min son vill helst bli buren hem, och min dotter håller just nu på att sluta med napp…

Till sist – vilka plagg tycker du är ett måste att packa ner till barnen inför en sommarsemester i Sverige?
– De tunna luftiga plaggen, en tunika eller tunn bomullstopp och ett par shorts. Men eftersom detta är Sverige så skulle jag absolut inte glömma vindfleecen!

MISSA INTE SHEILAS BLOGG HÄR!

sheila nielsen blogg

Foto: Malin Mörner, @poppyloveyou på Instagram.

Lekparkshäng eller inomhuslek
Picknick eller fredagsmys
Barnklädesshopping eller inredningsshopping
Egentid på spa eller egentid på stan – ”får man svara bara egentid?!”
Smågodis eller fruktsallad

Namn: Sheila Nielsen (”snart Arnell då jag gifter mig i september”)
Ålder: 26 år
Gör: Jobbar 75% och bloggar
Bor: Kungsholmen, Stockholm