3 spartips för barnfamiljer - som du inte har råd att missa

I annonssamarbete med Anyfin

Småbarn, jobb, hämtningar och lämningar. Fritidsaktiviteter som avlöser varandra och just det! Räkningar som ska betalas… För det vet vi, att det kostar mycket pengar att ha barn. Här kommer därför 3 spartips för barnfamiljer som du inte har råd att missa!

Influencern och 3-barnsmamman Victoria Sandberg som driver instagramkontot och bloggen “Victorias Stil” vet allt om det här. Med tre hungriga killar hemma på 12, 10, och 5 månader, varav de två äldsta dessutom spelar hockey drar det lätt iväg. Visste du till exempel att kostnaden för ett barn att spela hockey under ett år är i snitt 10 750:-! Därför har hon nu listat sina 3 bästa spartips för barnfamiljer som du inte har råd att missa.

1. Spara pengar på matiga utgifter

Nej, det är kanske igen nyhet, men faktum är att hålla två vuxna och tre barn mätta och nöjda är en av de största utgifterna för familjen. Vi storhandlar en gång i veckan, och utgår från butikernas kampanjblad. Sedan planerar vi matveckan med middagar och mellis så vi slipper spontanhandla utemat. Det sparar oss både tid och pengar.

2. Gratis träning

Vi föräldrar kör hemmaträning istället för att betala varsitt dyrt gymkort. Vi slipper det dåliga samvetet när kortet bara ligger och samlar damm i hallen samtidigt som vi kan vara flexibla med vår träning och få mer tid till familjen. Man behöver inte ens investera i träningsprylar som hantlar och kettlebells, använd din egen kroppsvikt och promenera och löpträna istället.

3. Sänk dina kostnader på krediter och delbetalningar

De flesta har nog köpt saker på delbetalning eller kreditkort någon gång. Det har i alla fall jag! Då är mitt tips att ta hjälp av Anyfin som är en tjänst där man kan flytta över sina befintliga krediter och delbetalningar och sänka sina kostnader. Anyfin ger inte ut några nya krediter utan ger dig bara bättre villkor på de befintliga du redan har. Dessutom är tjänsten jättelätt att använda. Du tar bara en bild på din faktura, skickar in den och sedan sköter de resten! Tycker det är bra att krediter och delbetalningar finns för att kunna jämna ut sin ekonomi men det är inte så kul med höga räntor som ofta tillkommer.

Just nu får du 200:- i rabatt

Anyfins mål är att du aldrig ska behöva fundera på om du har schyssta villkor på dina delbetalningar. Det ska bara vara en självklarhet! Med kampanjkoden “loppi200” får du just nu 200 kronor i avdrag på din första faktura hos dem. Kom igång nu, skicka bara en bild på din senaste faktura så sköter de resten. Anyfin gör var dag rikare.