Bamse – barnens hjälte i badrummet

I annonssamarbete med CCS

Stark, snäll och rättvis. Bamse är barnens stora favorit som har alla de tre egenskaperna. Att välja produkter för dina barns känsliga hud kan ibland kännas som en djungel. Bamse by CCS är ekologiska produkter som är både snälla mot huden – och miljön.

Bamse är världens starkaste björn. Men som Bamse själv säger, om man är stark måste man vara snäll, och det är Bamse. Han underhåller barnen men han är även ett gott föredöme. Han lär barn om rättvisa och tolerans på ett lekfullt sätt. Precis som det faktum att Bamse är snäll, så har Bamse by CCS snälla produkter för ditt barns känsliga hud. De är effektiva, milda och tillverkade med stor omsorg. Framförallt är produkterna också ekologiska, oparfymerade och rengör utan att torka ut huden.

Välj rätt i djungeln

Det är inte alltid helt lätt att veta vilka produkter du ska välja till ditt barn som både är effektiva men samtidigt snälla mot huden. Alla produkter i serien Bamse by CCS har ecocert COSMOS (COSMetic Organic) vilket innebär att samtliga ingredienser är godkända och certifierade av Cosmos. Produkter med den här certifieringen är fria från bland annat parabener, silicon, syntetiska parfymer och animaliska råvaror. Bamse by CCS har Ecocert Organic vilket betyder att minst 95% av ingredienserna kommer från naturligt ursprung. Du hittar produkterna på svenska apotek.

Så gör du duschen till en lek – 3 snabba tips

Alla barn älskar inte när det är dags för dusch eller bad. Här är tre tips på hur du kan få dina barn att uppskatta att bli rena.

1. Gör tomteskägg

Löddra upp duschtvålen till ett skum i händerna och gör tomteskägg på både dig och dina barn, eller varför inte låta dina barn göra ett tomteskägg på dig? Det kommer garanterat att leda till många skratt och en större längtan till duschen.

2. Skapa skumfrisyrer

Av skum kan man göra mycket. Passa på att göra roliga frisyrer när ni schamponerar håret. Låt barnen hjälpa till, då tycker de oftast att det blir roligare.

3. Huvud-axlar-knä-och-tå

Låt ditt barn ta duschtvål i båda händerna, sjung sedan huvud-axlar-knä-och-tå  tillsammansoch så får ditt barn tvåla in sig själv samtidigt. Ta det försiktigt bara så att ni inte halkar!

Visste du att…

Alla förpackningar i Bamse by CCS är tillverkade av minst 10% naturligt trämaterial? Snällt mot miljön och snyggt i badrummet. Förpackningarna har en spännande träliknande ytstruktur. Vill du testa? Du kan köpa produkterna här ››

Bamse by CCS