Är du Philips Avents nya testpilot? Just nu söker vi 200 nyblivna eller blivande föräldrar!

I SAMARBETE MED PHILIPS AVENT

Den första tiden hemma med ett nyfött barn har sina glädjestunder och utmaningar. Många föräldrar känner sig osäkra och oroliga. Med den medicinskt klassade appen uGrow stödjer Philips Avent föräldrar med skräddarsydda råd och integrerade anslutna enheter såsom termometern.

Är du nybliven förälder eller ska du bli?

Med Philips Avents babyapp kan du registrera ditt barns framsteg samt ansluta termometer och babyvakt. När du registrerar barnets sömn, mat och gråt kan appen hjälpa dig att identifiera barnets mönster, vilket kan hjälpa dig att skapa trygga, hälsosamma rutiner. Med en interaktiv tidslinje ser du mönster och får skräddarsydda råd.
Med Philips Avents smarta örontermometer kan du spara barnets temperaturkurva och visa för vårdpersonal vid behov. I appen kan du dessutom ladda upp bilder och minnen för att skapa en personlig babydagbok.

Är du intresserad av att bli en av 200 nya testpiloter?

Nu söker Philips Avent 200 testpiloter att testa appen uGrow och som också får chansen att tävla om härliga produkter från Philips Avents så som en steamer/blender, nappar och startset för nyfödda, efter utfört test av appen.

Som testpilot kommer du att få tycka till om funktioner, så som loggning av mat, sömn och gråt. Du kommer att få ge din syn på bildfunktionen och de olika milstolparna i appen. Du kommer även att få vara med och tycka till om artiklarna för de olika utvecklingsfaserna.

Är du gravid och beräknad att föda barn inom 2 veckor? Eller är du nybliven förälder och har barn mellan 0-6 månader? Då kan du anmäla ditt intresse nedan om att få bli en av 200 testpiloter för Philips Avent!

Appen är gratis och du kan redan nu ladda ner den till din telefon, klicka här för Google Play och här för iTunes.

Skicka in din intresseanmälan här!

  • Ex: 171129
  • Ex: 170101

Om du blir utvald kommer du att bli kontaktad senast den 4/8 2017.

PHILIPS AVENT

Få 40% rabatt på smart örontermometer och babyvakt!

Just nu får du 40% rabatt på Philips Avents smarta örontermometer (ord. pris 799 kr, med rabatt 479 kr) och den smarta babyvakten (ord. pris 2599 kr, med rabatt 1559 kr) i Philips webshop: philips-shop.se med rabattkoden: loppitestpilot

Rabattkoden är giltig tom 31/7 2017.