Äntligen höst! Filtarna, ljusen och sockorna -här är allt du behöver för att komma i rätt stämning

I annonssamarbete med Biltema

På med raggsockorna och koka upp tevattnet. Hösten är här och därmed årets skönaste månader. Vi listar några av de viktigaste attributen för höstmys.

De levande ljusen

Det vackra i det enkla – blockljus i grå och vit, 14:90 st. Svart brickbord, 99 kr. Tändsticksask, 18:90 kr, som den såg ut förr. Allt från Biltema.

Hösten är de levande ljusens årstid. Finns det något enklare sätt att skapa stämning? Ladda upp med värmeljus, blockljus och ljuslyktor i olika storlekar. Låt dig inte begränsas till ett par ljus på matbordet. Tänd några ljus när du tar ett avkopplande bad, vips så har du ett hemmaspa. Glöm inte att blåsa ut bara!

Stunder av njutning

Kaffe på sängen är väl en rättighet så här års?  Kaffepress, 149 kr. Kakor i burk av rostfritt stål, 99 kr. Göm under sängen när barnen kommer hem! Allt från Biltema.

Det blir en annan sorts avkoppling när kylan kryper på och höstlöven far runt husknuten. Hitta en stund för dig själv varje vecka. Pressa en kopp kaffe, ta fram en bok och njut av något sött.

Mjukare än mjukast! Filtar i flanellfleece,79:90 kr, i höstens färger. Raggsockor, 49:90 kr, hör hösten till om du frågar oss. Allt från Biltema.

Ingen höst utan mysiga plädar och filtar. Att låta sig omslutas av en mjuk filt är väl ändå höjden av njutning? Det är också en fin inredningsdetalj. Låt den ligga sådär lagom slarvigt slängd över soffryggen eller sängen. Tips! Investera i varsin till varje familjemedlem för att slippa konflikter i teve-soffan.