Angelica Swanström – ny toppbloggare!

Angelica Swanström är nybliven mamma till Lova och ny toppbloggare hos LOPPI. I hennes blogg får du läsa om allt i hennes liv som mamma och frilansande fotograf. 

Hej Angelica! För de som inte känner till dig sedan tidigare – hur skulle du beskriva dig själv?

– Jag är framförallt en sprudlande själ med ett varmt hjärta. Jag älskar att vara omringad av familjen, vi bor alla grannar och umgås så ofta vi kan. Att vara mamma är det absolut bästa som någonsin hänt mig och kan jag få fler barn vill jag ha många. Jag har aldrig känt mig så hel och rätt i livet som nu. Jag älskar att resa, men jag älskar mitt hem. Kontraster är mysigt. Som person är jag väldigt glad, kreativ och kärleksfull. Musik är en stor del i vardagen sedan jag var liten. Det här kan bli många rader men jag hoppas det når ut i rutan att livet mitt är högt i tak, jag kämpar för frihet och jämställdhet. Att våga vara precis den man vill utan att bry sig om vad andra tycker.

Hur känns det att börja blogga hos oss på LOPPI?

– Att börja blogga hos er känns väldigt rätt i magen. Det ska bli så roligt!

Vad kommer man som läsare få ta del av i din blogg?

– Som läsare kommer du får ta del av allt, jag har inga lager och har aldrig haft. Det är svårt att uppdatera flera gånger om dagen när jag frilansar som fotograf som tar väldigt mycket tid samtidigt som jag är mamma, men jag kommer göra mitt bästa utan press. Jag vill att det här ska vara kul och kännas som en mysig plats att komma till.

Är livet som mamma som du tänkt dig?

– När jag var gravid fantiserade jag om livet som mamma dygnet runt och förväntningarna var så höga. Längtan kliade i hela kroppen. Jag ville inget hellre än att hon skulle komma till oss. Ändå var mina överväldigande känslor jag kände då inte ens i närheten av hur det faktiskt känns. Det är livet för mig. Magi rakt igenom. Jag får inte nog. Jag vaknar med ett leende varje morgon mot Lovas silkeslena hud och förundras hur lyckligt lottade vi är. Livet som mamma går inte att föreställa sig innan det infinner sig.

Här kan du följa Angelica på Instagram, Angelickpicture, och här kan du läsa bloggen ››

Läs också

  1. Träningsprofilen Lina Spansk – ny toppbloggare
  2. Jesper Rodhborn – ny pappabloggare på LOPPI
  3. Gravida Danijela Pavlica – ny toppbloggare