Angelica Lagergren är gäst i säsongens sista avsnitt av Drömbröllop

Angelica Lagergren fick vara prinsessa för en helg när hon gifte sig med sin exman. Det var ett påkostat tredagars bröllop som hölls på ett slott. I veckans poddavsnitt delar hon med sig av hur planeringen inför hennes stora bröllop gick till, hon berättar hur hon tänkte kring budget (eller inte tänkte 😉), hur nervös hon var inför sin stora dag och hur skönt det var att spendera kvällen innan bröllopet med de närmsta vännerna. 

Veckans avsnitt av drömbröllop med Johanna och gäster är lite annorlunda då bruden Angelica inte längre är gift. Men hon har hittat kärleken på nytt efter en tung skilsmässa. För Johanna berättar hon att hon gärna skulle kunna tänka sig att gifta sig igen men i så fall göra helt tvärtom. Hon drömmer om ett intimare bröllop med en kärleksfest för de närmsta.

– Jag vill inte ha någon bröllopshashtag och tänka på allt så himla bildligt. Gifter jag mig igen vill jag uppleva bröllopet fullt ut där och då, berättar Angelica.

Ett mellannamn rikare

Angelica avslöjar att hon blev en riktig bridezilla under planeringen av bröllopet och dessutom blev ett mellannamn rikare precis innan det var dags att gifta sig. Varför får ni veta om ni lyssnar på podden.

Varför gör vi det här?

Angelica och Johanna pratar om att det är viktigt att inte glömma varför man gifter sig och varför man vill ha det som man föreställer sig. Johanna tipsar om att skriva ner två tre saker som är extra viktiga och att sedan våga stoppa sig själv när man skenar iväg med planeringen.

Du lyssnar på avsnittet här nedanför


Fortsätt prata bröllop i bästa facebook gruppen

Läs också

  1. Rebecca Stella gästar Drömbröllop
  2. Frida Fahrman gästar drömbröllop
  3. Eventproffset Sharareh Hoss gästar Drömbröllop
  4. Premiär för Drömbröllop säsong 2