Andrea Norrman släpper varumärket Kashmini: “Vår resa tillsammans”

Vilken strålande nyhet så här i vintermörkret! LOPPIS bloggare Andrea Norrman lanserar sitt helt egna varumärke – Kashmini. Märket säljer barnkläder i kashmir, ett material som alltid har legat Andrea nära hjärtat.

Tvåbarnsmamman Andrea Norrman, som har barnen Belle och Louie, har under veckan peakat med att något stort kommer att hända inom kort. Under gårdagen släppte hon bomben – hon lanserar varumärket Kashmini, som säljer barnkläder (och några assessorer till vuxna) i kashmir.

Hur känns det att ha lanserat ett helt eget varumärke? 

– Det känns fortfarande lite overkligt men så himla roligt. Jag är både stolt, pirrig, nervös och glad inför att vara igång.

Var kom inspirationen till märket ifrån? 

– Det grundar sig i kärleken till just materialet och den nyfödda lilla människan. Jag har alltid älskar kashmir och har saknat kläder och accessoarer i kashmir till barn. Det som har funnits i kashmir till barn har varit väldigt begränsat och inte på samma ställe. Nu finns det samlat på ett och samma ställe hos oss.
– En annan anledning till att vi har valt att jobba i kashmir är för att det är ett otroligt hållbart material. Om man tar hand om sitt kashmirplagg (följer skötselrådet) så håller det utan problem i många generationer. Det vinner både miljön och plånboken på i längden. Jag kommer att spara allt och ge vidare till Belle och Louie när de får barn!

Finns det en dröm att öppna fysiska butiker i framtiden?

– Ja, det vore väl otroligt häftigt att ha en mysig liten butik där man kan klämma och känna på produkterna!

Är det något annat du vill lägga till?

– Jag är så glad att jag får göra det här tillsammans med mina följare. Utan dem hade detta aldrig varit möjligt och jag ser det här som vår resa tillsammans!

Här kan du spana in Kashmini på Instagram