Alla godbitar från LOPPIeventet “Höststart 2018”!

Den 2 september gick LOPPIs event “HÖSTSTART 2o18” av stapeln i pampiga  Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen i Stockholm, och de blev en succé. 200 inbjudna influencers minglade, skapade kontakter, inspirerade och lät sig inspireras av prisutdelningen på scenen och alla partners på plats.

 

Inspiration på scenen!

Det var superduon Manne Forssberg och Andrea Norrman som ledde galan och även välkomnade prisutdelarna Sanne Alexandra, Caroline Kejbert, och Johanna Kajson upp på scenen. Även våra huvudpartners Acrilex/Monkids med Linnea Seidel “Linneas skafferi”, Min Doktor och Glossybox strösslade scenprogrammet med inspiration och erbjudanden.

Bildspel:

Nytt influencerpris

På scenen delades det för första gången ut pris till årets Microinfluencers i 4 olika kategorier, Årets Igenkänning, Årets Storyteller, Årets Hjältemama och Årets Newbie. Du kan så klart läsa mer om alla vinnare här och också få reda på hur du följer dem vidare!

Bildspel:

Välfylld goodiebag

Alla gäster fick även chansen att knyta kontakter och bekanta sig med våra mingelpartners på plats. Det bjöds på godsaker, bubblig dryck, testades barnprodukter, boxar, och shoppades. Som final fick alla gå hem med en välfylld goodiebag i specialdesignade LOPPIpåsar – “You will never influence the world by being just like it”.

Bildspel:

Tack till alla som kom och deltog! Vill du se fler bilder från Sveriges största microinfluencer-event finns de att hitta HÄR, och det går jättebra att använda och sprida dem, men glöm då inte att ange “Fotograf: Marcela Diaz”. För att inte missa nästa peppiga LOPPIevent, följ oss på Facebook och Instagram.