7 prylar du kan hyra istället för att köpa

I samarbete med Hygglo

Släpvagn, motorbåt eller systemkamera? Spara pengar, hjälp vår miljö och hyr prylarna du behöver istället för att köpa dem. Här är 7 saker du enkelt hyr via hygglo.se.

Behöver du klippa häcken? Dags att bygga altan men du saknar verktyg? Nu slipper du köpa alla prylar du behöver. Med hjälp av hygglo.se kan du enkelt och smidigt hyra saker när du behöver dem. Här är en lista på 7 prylar som du kan hyra istället för att lägga massor av onödiga pengar på genom att köpa. En stor fördel är att det du behöver oftast finns i närheten. En annan fördel är att genom att dela mer på saker som redan finns minskar vi antalet prylar som behöver tillverkas vilket sparar väldigt mycket på miljön.

1. Släpvagn

Behöver du forsla bort skräp till tippen men saknar släpvagn? Klicka här för att se om någon i din närhet hyr ut en släpvagn.

2. Partytält

Ska du ha kalas i sommar? Ett partytält sätter stämningen och ger ett festligare intryck. Hyr ett partytält istället för att lägga dyra pengar på något du använder väldigt sällan.

3. Photobooth

En superkul detalj till barnkalaset eller festen är att ha ett photobooth. Skapa minnen för alla gäster att ta med sig hem. Klicka här för att hyra ett photobooth.

4. Tält

Vill du ut och campa på semestern men saknar utrustning? Att köpa allting nytt blir en dyr historia och kanske ska ni bara campa en gång? Hyr tält, ryggsäck, liggunderlag och campingkök av någon i närheten istället.

5. Motorbåt

En dag på havet är aldrig fel en varm sommardag. Hyr en motorbåt som passar för just din familj. Klicka här för att se om någon hyr ut en motorbåt i närheten av dig.

6. Objektiv

Behöver du ett särskilt objektiv för att fånga den där speciella dagen, eller att ha med på resan? Hyr ett objektiv och få till riktigt fina bilder från kalaset/bröllopet/dopet.

7. Projektor

Anordna en mysig filmkväll hemma för vänner och familj med hjälp av en projektor. Klicka här för att se vem som hyr ut en projektor i närheten av dig.

Om Hygglo

Hos hygglo.se kan du både tjäna på att hyra ut de saker du inte använder varje dag och hyra saker av privatpersoner som du behöver, när du behöver dem. Att annonsera på Hygglo är helt gratis och allt är försäkrat. När du hyr ut så behåller du 80% av beloppet – Hygglo sköter försäkring, betalning och verifiering via BankID.

Visste du att… varje borrmaskin används i snitt 13 minuter under sin livstid?