6 grymma tillbehör som maxar din köksmaskin från KitchenAid

I samarbete med KitchenAid

Drömmer du om att ta din matlagning till en ny nivå? Med en köksmaskin från KitchenAid och alla grymma tillbehör kan du göra allt från nyttig pasta till juicer och stoppa din egen korv. Här är 6 grymma tillbehör som maxar din köksmaskin från KitchenAid.

Mat blir godare om den görs med passion och kärlek. När du tycker att matlagningen är rolig blir oftast maten godare och du känner att du vill testa nya saker. KitchenAid har en ikonisk design. Den ger ett ha-begär och är riktigt snygg att ha framme som en del av inredningen hemma. Det finns väldigt många olika färger att välja mellan. Silky Pink och Pistage är pastelliga och fina, eller varför inte välja en klassisk röd eller cremefärgad?

Läs också: Vinn en KitchenAid inne hos Nina, tävla här >>

Visste du att KitchenAid har funnits i nästan hundra år? Den första köksmaskinen gjordes i USA år 1919. Alla känner inte till att KitchenAids köksmaskin är så mycket mer än bara en köksmaskin. Det finns massor av olika tillbehör att välja till. Vad sägs som att kunna strimla egen zucchinipasta eller stoppa egen korv? Du kan även göra egen juice, en trend som är väldigt stor just nu.

kitchen_aid


1. Juicetillsats

Med juicetillsatsen kan du göra egen nyttig och god juice. Du kan själv välja om du vill ha mycket, lite eller inget fruktkött i din juice.

2. Matberedartillsats

Du fäster enkelt matberedartillsatsen på din köksmaskin. Med den kan du upptäcka oändliga möjligheter. Du använder den tillsammans med en skål.

3. Ytterligare en skål
Det finns många olika skålar och bunkar till din KitchenAid. Frostat glas, metall och transparent glas.

Läs också: Tävla och vinn en KitchenAid hos Linnéas Skafferi >> 

4. Grönsakssvarv

Med grönsakssvaren kan du skala, kärna ur och strimla. Den är perfekt om du vill göra egen spagetti av till exempel zucchini.

5. Köttkvarn 

Du kan hacka till exempel kött, fisk, grönsaker och frukt. Gör din egen köttfärs eller kycklingfärs. Du kan även göra patéer och puréer av olika slag med köttkvarnen.

6. Korvhorn
Med ett korvhorn kan du göra äkta och välsmakande korvar. Välj dina egna ingredienser och bjud dina vänner på riktigt goda korvar.

Håll dig uppdaterad om KitchenAid och senaste nytt genom att gilla KitchenAid på Facebook eller besök kitchenaid.se

Se när Nina från Niiinis kitchen life bakar pepparkakskolagrottor. Du hittar receptet här >>