5 tips för mer vardagslyx med din partner

I samarbete med Castello

Hur får du in vardagslyxen i din relation och vad är lyx för dig? I samarbete med Castello har vi listat 5 tips för att få in lite mer lyx i din vardag.1. Byt dag

Många förknippar mysiga stunder med fredag och helg. Unna er en date night mitt i veckan och gör det där lilla extra för varandra.2. Ge varandra upplevelser

Att ge presenter till varandra i vardagen kan vara uppmuntrande och en fin gest. Det behöver inte vara dyra prylar utan fokusera på att ge varandra små upplevelser som till exempel en massage eller varför inte en skärmfri kväll där ni pratar med varandra?

3. Sätt guldkant på vardagsmaten

Unna er härliga ostar i vardagen för att sätta lite guldkant. Castello har fantastiskt goda ostar som passar perfekt både till vardags och fest. En nyhet är Castello Cheddar som är en perfekt tilltuggsost.

4. Ge varandra komplimanger

I en stressig småbarnsvardag kan det ibland vara svårt att se varandra ordentligt. Försök att stanna upp och titta på varandra ibland. Att ge vara komplimanger i vardagen kan göra att de tråkiga vardagssysslorna känns lite mindre tråkiga.5. Byt ut det klassiska fredagsmyset

Gör en härlig ostbricka till fredagsmyset. Fyll den med smakrika ostar och goda tillbehör som fikon, rödbetsschips och knäckesticks. Få inspiration från listan nedan med ljuvliga smakkombinationer.

Tips! Blev det ost över från ostbrickan? Riv ner Castello Cheddar i en pasta eller ta Castello White och blanda i helgbrunchens äggröra.

5 ljuvliga smakkombinationer

1. Creamy Blue + granatäpplekärnor + mini digestive
Dryck: Äppelmust tex. Jus de Pommes Artisanal Pétillant eller annan sötare dryck.

2. Creamy White + torkad frukt + salt kex
Dryck: Alkoholfritt mousserande tex. God Dryck no 1, Sparkling Apples & Williams Pear must eller en alkoholfri Ljus lager eller pilsner.

3. Cheddar Mature + rostade naturella nötter + surdegsbaguette
Dryck: Äppelmust tex. Maglehem no 4 eller Easy Rider Bulldog Non alcoholic IPA.

4. Marquis + fikonmarmelad + knäckesticks
Dryck: Alkoholfri Mariestads Strong Ale eller Bid Drop Pale Ale Alchol free.

5. Castello goat + rosmarin + honung + rödbetschips
Dryck: Alkoholfritt mousserande vin eller Alkoholfritt vitt vin tex. Torres Santa Digna Sauvignon Blanc eller Letz Eins Zwei Zero Riesling.

Läs mer om Castellos härliga ostar här >>