5 LOPPI-influencers nominerade till bloggpris

Den 5 maj går Europas största och första influencer-festival, Iconfest, av stapeln i Stockholm. Fem av LOPPIs influencers är nominerade.

På hemsidan beskrivs festivalen såhär.

”Vi lever i en tid då det börjar bli viktigare att förstå vem som står bakom ett varumärke, då marknadsförare alltmer förlitar sig på internet för att nå ut till sina kunder. Som en följd av detta blir influencers allt oftare varumärkens ansikte utåt runt om i världen. ICONFEST (Influencer Convention Festival) är den främsta platsen att interagera med influencers, företag och varumärken, och där vi kommer ge allmänheten möjligheten att rösta och engagera sig mer än något annat event lyckats göra förr.”

Inte mindre än fem av LOPPIs influencers är nominerade i kategorierna: “Årets blogg”, “Årets heminredning”, “Årets familj” och “Årets träning och hälsa”.

Paula Uribe:
“Årets blogg” och “Årets familj”

Paula Uribe skriver innerligt och ärligt om livet som tvåbarnsmamma och delar mig sig av både högt och lågt. Bloggen hittar ni HÄR.

Läs också: “7 saker att tänka på om du vill ha självsäkra barn”

Gabriella Joss:
“Årets blogg” och “Årets familj”

Gabriella Joss bor i Umeå tillsammans med sin man Fjodor och är nybliven tvåbarnsmamma. På bloggen får ni följa hennes vardag med allt vad det innebär, bland annat härliga vegetariska recept och bilder från vardagen. Bloggen hittar ni HÄR.

Läs också: “20 vanliga namn INGET barn fick 2017”

Interior by Susan:
“Årets heminredning”

Susan Törnqvist kallar sig själv för en “design- och inredningsbesatt tvåbarnsmamma”. Hon driver även två bolag inom inredning. Bloggen hittar ni HÄR.

Angelica Lagergren:
“Årets familj”

Angelica Lagergren bloggar om sina två barn och livet som mamma. Hon delar öppet med sig av humor, tankar och livets upp- och nergångar. Bloggen hittar ni HÄR.

Läs också: “Namnen som gör ditt barn framgångsrik”

Hugo Rosas:
“Årets familj” och “Årets träning och hälsa”

Hugo Rosas är tillsammans med Paula Uribe och i sommar gifter de sig. I hans blogg skriver han om livet som tvåbarnsfar och delar med sig av sitt intresse för träning, humor och en stor dos familjeliv. Bloggen hittar ni HÄR.