5 anledningar att skaffa en KitchenAid MINI

I SAMARBETE MED KITCHENAID MINI

Har du alltid drömt om att ha en köksmaskin men inte känt att du har haft tillräckligt med plats i köket? Nu finns KitchenAid MINI som gör det möjligt för dig att baka eller laga mat i ett mindre kök. Här är 5 anledningar att skaffa en KitchenAid MINI plus ett recept på en hälsosam zucchinipasta. 

1. MINI är 20% mindre och 25% lättare än KitchenAid´s standard-köksmaskin. Det betyder att den lätt får plats i ett mindre kök eller i sommarstugan.

2. MINI är lika kraftfull som originalet och klarar av samma sorts recept men i mindre kvantiteter.

3. Den har samma tidlösa mjukt rundade design med uppfällbart drivhuvud. MINI är en riktigt snygg inredningsdetalj i köket.

4. MINI finns i 6 unika färger. Mattsvart, mattgrå, rosa, hot sauce, twiligt blue och honungsmelon. Välj den färgen som passar din inredning och personlighet bäst.

5. MINI är kompatibel med alla tillbehör som fästs i navet. Gör den perfekta zucchinipastan genom att använda grönsakssvarven tillsammans med din KitchenAid MINI eller varför inte använda köttkvarnen för att mala goda hamburgerbiffar inför sommarens grillfester? Ett annat tips är att mala fiskfärs och göra härliga fiskburgare.
kitchen_aid_mini_red

Recept på en enkel zucchinipasta med pastasås

Du behöver:
1 zucchini
Ca 250 g champinjoner
2 dl minifraiche
1/2 chili
1-2 vitlöksklyftor
Salt
Peppar
Persilja

Gör såhär: 
Skiva champinjoner tunt och stek i lite olivolja tillsammans med finhackad vitlök och chili. När svampen fått lite färg häller du på 2 dl minifraiche och smakar av med salt, peppar och hackad persilja. Använd grönsakssvarven tillsammans med din KitchenAid MINI och strimla zucchinin. Koka snabbt, en minut räcker. Servera zucchinipastan tillsammans med pastasåsen och gärna med gröna blad som till exempel babyspenat eller ruccola.

Tips! En KitchenAid MINI är en perfekt present till studenten som ska flytta hemifrån.

Just nu kan du vinna en KitchenAid MINI. Tävla här >>

Håll dig uppdaterad om KitchenAid och senaste nytt genom att gilla KitchenAid på Facebook eller besök kitchenaid.se.