Tävla om årskort på leklandet Kaatach värde 1300kr

I annonssamarbete med Kaatach

Lek, bus och roliga aktiviteter. Gör höstlovet till något alldeles extra för barnen och besök ett lekland. Här är 5 anledningar till att du ska besöka Kaatach lekland med hela familjen.

Att få springa av sig och leka loss är något som går hem hos barn i alla åldrar. Kaatach i Tyresö är ett lekland och aktivitetscentrum på hela 3000 kvadratmeter som är perfekt som helgaktivitet. Det finns många anledningar att besöka leklandet under höstlovet. Här är 5 av dem.

1. Zootropolis hälsar på

Den 30/10 får Kaatach besök av gänget från Zootropolis för första gången. De kommer att bjuda på dans, göra ballongfigurer och ha ansiktsmålning.2. Frost-gänget kommer på besök

Gör den 2/11 till en dag att minnas för hela familjen. Då kommer nämligen Elsa, Anna och Olof till Kaatach. Olof kommer att busa och Anna och Elsa finns på plats för att göra både ansiktsmålningar och ballongfigurer. De bjuder även på rolig barnteater och dansshow.

kaatach köra elbil

3. Delta i spännande skattjakt

Den 3/11 blir det fartfylld skattjakt tillsammans med två pirater på Kaatach. Piraterna finns på plats för att göra ansiktsmålning, ballongfigurer och de kommer att hålla i en riktigt spännande skattjakt.

4. Det finns något för alla

Utöver alla aktiviteter i kalendariet går det bland annat att köra elbil, leka sjukhus eller brandstation och fängelse. Det går även utmärkt att boka barnkalas hos Kaatach som har rum för kalas med olika teman. Det är event och aktiviteter alla helger under hösten och vintern så spana in Kaatach kalendarium här.5. Ni får göra något tillsammans

Att göra saker tillsammans med hela familjen är uppskattat av barnen. Gör en gemensam heldagsutflykt och lek loss! Se dagen som ett äventyr från start till slut.

Tips! När magen kurrar finns det god mat i cafédelen på Kaatach. Välj bland rätter som pannkaka, korvtallrik och lasagne. Det finns mat och fika för både stora och små.

Vinn årskort på leklandet Kaatach

Tävla om årskort på Kaatach värde 1300kr

Vilket är ditt bästa tips på helgaktivitet med barn? Ladda upp en bild på Instagram som symboliserar lekfyllda helgaktivitet, tagga @kaatach_lekland i din bild och skriv ditt tips under bilden så är du med och tävlar om ett presentkort hos @kaatach_lekland värde 1300 kr. Använd hashtagen #loppitavling och för att ditt bidrag ska synas behöver du ha en öppen profil. Tävlingen pågår tom 30/11, lycka till!