5 anledningar att älska denim

I samarbete med Polarn O. Pyret

Slitstarkt, snyggt och praktiskt. Jeans är ett material som är både hållbart och enkelt att matcha med. Just nu får du 50 kr rabatt på jeans hos Polarn O. Pyret .* Här är fem anledningar att älska denim. 

1. Jeans håller länge
Jeans är ett material som är slitstarkt och ett bra plagg för barn som älskar att leka. Det tål att man kryper runt på golvet och alla jeans från Polarn O. Pyret är mjuka så att barnen kan röra sig helt obehindrat. Plagg som håller längre bidrar dessutom till att vi tar mindre av jordens redan pressade resurser.
jeans_polarn2. Lätt att matcha
Denim är snyggt att matcha till alla färger och passar både till vardags och på kalas. Varför inte välja en body med volanger under ett par hängselbyxor eller en hoodie till ett par mörka jeans.

3. Perfekt plagg att ärva
Jeans blir oftast bara snyggare och mjukare med åren. Eftersom att jeans är så hållbart är det ett perfekt plagg att låta lillasyster eller lillebror använda också. Visste du att 73 % av Polarn O. Pyrets kunder låter mindre syskon ärva deras plagg?

Läs också: 7 tips inför förskolestarten

4. Alla jeans är unika
Inga par jeans är de andra lika. Eftersom att färgen fäster olika när man färgar in dem så har alla par sin unika nyans och slitningar på jeans får man till med hjälp av sandpapper, vilket också gör varje byxa unik eftersom att det görs för hand.
polarn_denim_5. Flera olika modeller
Det är lätt att hitta en modell som passar för just ditt barn hos Polarn O. Pyret. De har fyra olika passformer på jeans och varje passform kommer i flera olika slitningar och tvättar. Välj mellan loose, regular, slim eller super slim. Alla modeller har den smarta funktionen reglerbar midja. Se hela jeansguiden för att hitta rätt passform här. 

Tips! Om du tar hand om jeansen på rätt sätt kan de hålla ännu längre. Tvätta jeansen med plagg i liknande färger och hängtorka alltid jeansen för att de ska behålla sin form. Tvätta alltid jeansen ut och in, då undviker du eventuella ränder.

Missa inte tävlingen där du kan vinna kläder från Polarn O. Pyret värde 1000 kr

*Erbjudandet gäller till och med 29/8 2017.

I samarbete med Polarn O. Pyret