4 tankar alla föräldrar har tänkt om lekland

I samarbete med Kaatach

Svettigt, trångt och stökigt. Här är 4 tankar alla föräldrar någon gång har tänkt om lekland – och anledningar att faktiskt besöka ett.

1. ”Det är trångt och stökigt”

Leklandet Kaatach är 3000 kvm stort och här behöver ingen trängas. Här finns utvecklande och roliga barnaktiviteter för alla åldrar. Hos Kaatach kan barnen köra elbil, leka loss i klätterställningar, rutschkanor och upptäcka den egna lilla staden med polisstation, bank och kök.

2. ”Det är alltid samma sak på lekland”

Hos Kaatach händer det alltid något nytt. Spana in kalendariet för att se vilka aktiviteter som är på gång. Den 15 december kommer julclownerna på besök och bjuder på en familjeföreställning. Alla event och barnföreställningar ingår i ordinarie entrépriset.

3. ”Det är alldeles för dyrt!”

Att gå in på Kaatach är gratis för alla vuxna och barn under 1 år. För ettåringar kostar inträdet 50 kr och barn mellan 2–16 år går in för 130 kr. Registrerar du dig som medborgare har du reducerad entré måndagar-torsdagar, läs mer här.

4. ”Barnen vill aldrig gå hem!”

Att barnen inte vill gå hem är ett gott betyg. Passa på att ha en heldag hos Kaatach så att ni känner att ni hinner med allt ni vill göra. I cafét finns god mat och fika för alla kurrande magar när det är dags för en paus.

Om Kaatach

Ta med hela familjen och lek loss! Leklandet Kaatach är hela 3000 kvm stort och ligger i Tyresö, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Det är alltid fri parkering! Här finns aktiviteter för alla barn. Barn i behov av särskilt stöd har en egen dag i månaden hos Kaatach, där de barn som behöver får en lite lugnare miljö. Läs mer här.

Läs mer på kaatach.se >>