3 anledningar att välja mönstrade barnkläder

I samarbete med Polarn O. Pyret

Förnya barnens vårgarderob med plagg från Polarn O. Pyrets nya kollektion med lekfulla prints och mönster.

Mixa och matcha härliga mönster och prints från Polarn O. Pyrets senaste kollektion. Lekfulla mönster tar plats och gör garderoben redo för vår. Här är tre anledningar att välja mönster och prints på barnkläderna.

1. Det är färgglatt

Alla mönster och prints i den nya kollektionen från Polarn O. Pyret är färgglada. grafiska och inspirerade av bland annat storstad och djur.

2. Det är lätt att matcha

Matcha mönster med samma mönster, andra mönster eller varför inte bryta av en mönsterrik klänning med enfärgade strumpbyxor eller tights? Bara fantasin sätter gränserna.

3. Det är lekfullt

Barn älskar mönster och i den nya kollektionen är det lätt att hitta sina egna favoriter. Många av plaggen finns från storlek 86 upp till storlek 146/152 så det är lätt att syskonmatcha.

Tröja med brandbilstrycktröja med biltryck, t-shirt med tryck blå, t-shirt med tryck gul.

Sweatshirt med dragkedjaleggings med tryck, snurrklänning med tryck, snurrklänning med blomtryck, sweatshirt med applikation.

Tröja med biltryck, t-shirt med trycksweatshirt med dragkedja, prickig tröja med tunna axelband.

Visste du att… Mönster alltid har varit viktigt för Polarn O. Pyret? Den första klassiska randen såg dagens ljus redan 1976. Sedan dess har Polarn O. Pyret skapat mängder med egna mönster och tryck.