20% rabatt på din kryssning med Silja Line i vinter!

Kryssa med hela familjen i vinter! Lyxa till det med en minisemester över helgen med mat, nöje och avkoppling för stora som små! Nu får du upp till 20% rabatt på kryssningar med Silja Line till Helsingfors och Åbo.

På Silja Lines fartyg finns det något för alla åldrar och smaker. Vad sägs om ansiktsmålning, bollhav och mini-disco för de små? Familjen kan också njuta av bland annat god mat, shopping till superpriser, avkoppling i relaxavdelningen och soliga stunder uppe på däck. Just nu erbjuder vi på LOPPI upp till 20% rabatt på resor till Helsingfors och Åbo under vintermånaderna, erbjudandet gäller fram till och med 29 mars 2018.
Rabattkoden hittar du HÄR!

Vill du hellre unna dig och din partner lite tid på tu man hand?
Gör som Paula Uribe och Hugo Rosas och lämna barnen hemma över helgen och ta med vännerna på en härlig parkryssning till Helsingfors. God mat, bastubad, shopping och avkoppling stod på schemat. Häng med på deras resa!

På Familjekul med LOPPI i samarbete med Silja Line hittar du allt du behöver veta om familjekryssningar. Vad händer ombord? Vilka restauranger kan ni äta på och vad gör kan man göra i land?