10 favoriter från Polarn O. Pyret med Paula Uribe

I samarbete med Polarn O. Pyret

Höststart och dags att uppdatera barnens garderob. I samarbete med Polarn O. Pyret har influencern Paula Uribe listat 10 av sina favoriter.
– Det här är kläder som låter mina döttrar vara det de är, barn, skriver Paula i sin blogg.

plock_2_siffror
1. Långärmad 3D-stickad tröja med krage 2. 3D-mönstrad byxa 3. Långärmad snurrklännning 4. Långärmad tröja i ekologisk bomull 5. Långkalsonger med bred mudd vid benslutet

Bäst kvalité

Paula betalar gärna för kvalité och tycker att det är tråkigt när tröjor blir förminskade efter första tvätten.
– De kläder som jag har köpt från Polarn O. Pyret är de kläder som har varit i allra bäst skick när vi har tagit fram dem ur ärva-lådorna. Kvalité så att kläderna kan ärvas är ju det bästa för miljön, skriver Paula i sin blogg.  
paulas_dottrar
Paulas döttrar Molly och Leonore i 3D-stickade tröjor tillsammans med matchande byxor

Läs också: Därför är skalkläder de optimala plaggen

plock_1_siffror6. Gummistövlar med reflexband 7. Vattentät vinterstövel 8. Vindtät pilotjacka med krage och foder i teddyfleece 9. Filtkeps med tofs i pälsimitation 10. Vind- och vattentäta vantar

kidsen

Hösten är runt hörnet

Snart är det kallt på riktigt och Paulas barn låter hösten komma iklädda skalkläder .
– Vi ser fram emot att få dyka ner i alla löv. Kläder är till för att slitas och skalplaggen håller, både väl och länge. Kvalité i kombination med funktion, skriver Paula.

Psst! Du har väl inte missat att Polarn O. Pyrets nya höstkollektion har en högre modegrad än tidigare men fortfarande med samma grymma funktioner. Spana in säsongens nyheter här!