1 plagg – till både vardags och fest

I samarbete med Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyrets nya festkollektion har plagg som fungerar lika bra till vardags som till fest. De är mjuka, bekväma och tillåter mycket lek och bus. Här är tips på hur du kan styla samma plagg till vardags och fest. 

A och O när det kommer till barnens kläder är att de ska vara sköna att bära. De ska vara lätta att leka i men även funktionella. Polarn O. Pyret har tänkt till när de har designat sina kläder och har barnens lek och rörelse är i fokus. Polarns plagg går lätt att kombinera och matcha så att de passar till både vardag i förskolan eller skolan eller till kompisens kalas eller julfest.

Ett plagg för två tillfällen

Testa att matcha jackan i velour med ett par färgglada strumpor och en tröja i ull till vardags. Och när det vankas party passar jackan i velour perfekt med en lekfull tyllkjol eller ett par avslappnade chinos.
tillvardags
1. Byxor i velour. 2. Strumpor i 3-pack. 3. Tröja i ekologisk bomull. 4. Hoodie i velour. 5. Tröja i ull. 6. Jeans med reglerbar midja. 7. Strumpor i 3-pack.
kalas_polarn

Tips! Många av Polarn O. Pyrets plagg finns från de allra minsta storlekarna, så att du kan syskonmatcha. Se hur du kan syskonmatcha här >> 

tillfest1. Kjol i tyll. 2. Strumpbyxor med kattmönster. 3. Diadem med tyll. 4. Tröja med volanger. 5. Hoodie i velour. 6. Långärmad skjorta. 7. Strumpor i ull. 8. Chinos regular.