Så gör du dina egna parmesanchips

parmesanchips

LOPPI:s mat och bak bloggare Natali med bloggen smakar.se bjuder på ett gott recept på parmesanchips. Perfekta att bjuda på till fördrinken eller ha som snacks i TV-soffan! 

Parmesanchips

25-30 st

Ingredienser:

4 dl grovt riven parmesan.

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200°.

2. Riv parmesanen och lägg ut i små högar. Lägg dem inte för nära varandra då de smälter ut lite.

3. Låt stå i ugnen i 7-8 minuter. Låt svalna och lossa försiktigt från bakplåtspappret.

Om du vill ha lite sting i dina chips ha på lite chiliflakes innan du stoppar in dem i ugnen. Man kan även krydda med oregano, rosmarin eller vilken ört som helst egentligen.

parmesanchips

Du hittar fler goda recept hos smakar.se ››

 

Läs också

  1. 4 smarriga kladdkakor du måste baka!